ClubSwan125

Zajedrio je ClubSwan 125

Nautor’s Swan je objavio video o svojoj perjanici ClubSwan 125. Jedrilica ja napravljena s namjerom za postavljanje rekordnih rezultata, a s obzirom na reputaciju, vjerujemo da će u tome i uspjeti.

Nautor’s Swan je poznat po svojoj ClubSwan liniji OneDesign jedrilica od kojih su 36-ice i 50-ice već postigle dobar uspjeh, a u tijeku je i gradnja 80-ice. Sada je konačno zajedrila i najveća sestra iz obitelji ClubSwan s karbonskim trupom dugim 125 stopa. Sve na ovoj jedrilici usmjereno je vrhunskim performansama, a uz sportski dizajn i najsuvremeniju tehnologiju gradnje i opreme, ona ClubSwan 125 posjeduje i dizajnerski interijer.

Iz finskog brodogradilišta već mjesecima komuniciraju putem video i pisanih objava o tome kako napreduje gradnja, a imali smo prilike saznati i s kakvim su se izazovima susretali ovi odveć iskusni graditelji vrhunskih jedrilica. Gradnja ove sportske jedrilice predstavlja vrhunac vještina i znanja za brodogradilište, te su ovom gradnjom htjeli poručiti konkurenciji ali i svojim kupcima što su sposobni napraviti. Predsjednik Nautor grupe, Leonardo Ferragamo kazao je kako su ovime postavili jedan od kamena temeljca u povijesti jedrenja, te razvili brojne inovacije i tehnologije. Dodao je kako su na projektu radili timovi koje čini svjetska krema dizajnera, inženjera i graditelja. Da ne duljimo previše, u nastavku pogledajte video prilog o ovoj impresivnoj jedrilici.