dubai-2367021_1280

Svjetska konferencija u listopadu

ICOMIA je potvrdila novi datum svjetske konferencije u Dubaiju, koja je prošle godine odgođena zbog pandemije.

Međunarodna konferencija nautičke industrije održat će se u Dubaiju od 12. do 14. listopada 2021. godine. Događaj pod pokroviteljstvom šeika Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, predsjednika Dubai International Marine Club, a organizira ga P&O Marinas u Mina Rashid Marina Events Hall.

Konferencija bi trebala privući oko 400 dionika, uključujući i najveće operatore vodećih marina i klubova u regiji, vlasnike i dobavljače, te predstavnike vladinih agencija.Očekivani broj međunarodnih delegata je za sad nepoznat zbog situacije s pandemijom Covid-19 i otežane mogućnosti putovanja.

S planom i programom cijepljenja u nekim zemljama će biti lakše organizirati putovanja nego što je trenutno moguće. Nastavno na prethodnu svjetsku konferenciju IWMC u Ateni, događaj bi trebao predstaviti inovacije u svijetu marina i skladišta brodova, te u sektoru usluga, kao i nametnuti pitanje problema i prilika kroz seriju prezentacija i interaktivnih predavanja.

Diskusije će se fokusirati na temu budućnosti dokolice, socijalnih i ekonomskih trendova te njihovih utjecaja na marine. Ova predavanja će također pokriti teme menadžmenta, održavanja i postavljanja standarda, nošenja s rizikom, vođenje ekološkog poslovanja, te druge teme o problemima s kojima se suočava svjetska nautička industrija.

Piše: Teo Marević
Foto: Pixabay