8_4_8_4848_greyhawk38onlakeaftend_734972

Oslanjajući se na trkaće naslijeđe tvrtke, novi model visokih performansi moći će postići brzinu od 62 čvora sa standardnim dvostrukim Mercury R400 vanbrodskim motorima povezanim s Mercury Racing Digital Zero ispuhom. Trup je optimiziran kako bi iskoristio najnoviju tehnologiju vanbrodskih motora. Tko želi još više brzine, može je dobiti uz posebnu narudžbu. Potpuno novi konstrukcijski pjenasti trup s “anti-dive” lukom ne samo da brod čini nepotopivim, kažu u Sunseekeru, već i ublažava prijenos vibracija i svodi buku na minimum. Kako bi smanjili bočno naginjanje i povećali udobnost i sigurnost tijekom plovidbe velikom brzinom, standardno se ugrađuju Hypalon 866 STAB® cijevi na napuhavanje koje služe i kao ugrađeni odbojnici odbojnika. Izbor boja i presvlaka je toliki da neće postojati dva istovjetna broda.

Pramčana paluba je opremljena jastučićem za sunčanje s opcijskom nadstrešnicom. U središtu stražnjeg sjedišta u obliku slova U je stol koji se u tren može složiti i nestati. Kormilarnica je centralno smještena, zaštićena integriranim dvostrukim zakrivljenim staklenim zaslonom s prozirnim staklenim staklima i bočnim zaslonom za odbijanje vjetra. Upravljačka konzola opremljena je Simrad navigacijskim sustavom, a ispod kormila nalazi se toaletni prostor. Iza konzole su četiri FB Design trkaća sjedala napravljena za brzinu i performanse. Na krmi se nalazi klupa za tri osobe s mogućnošću postavljanja dva hladnjaka.

Svaki detalj na brodu dizajniran je na način da se vodilo računa o mogućnostima broda – od karbonskih vlaknastih tračnica s uglačanim nosačima od nehrđajućeg čelika, uvučenih bočnih letvica, kompresijskih zasuna i prilagođenog audiosustava s ugrađenim rešetkama za zvučnike od nehrđajućeg čelika. Ovaj superbrzi dnevni brod je dizajniran, konstruiran i izgrađen prema zahtjevnim standardima i svakako će onima koji njime budu plovili pružiti jedinstveno iskustvo.

8_4_6_4846_greyhawk38aerialview_63604