SealineC430_2

Sealine C430 dinamičan je sportski motorni brod koji nudi uzbudljivi dizajn te nezaboravno iskustvo plovidbe. Na svoje 43 stope ova jahta zadivljuje s do tri kabine, ali i različitim tehničkim poslasticama te dizajnerskim rješenjima. Koncept je vrlo svestran te omogućuje odlične performanse i ponašanje na moru zahvaljujući IPS pogonu.

Zatim tu je napredan dizajn s veoma svijetlim salonom i mnogo staklenih površina na stropu i bočnim stranama koje idu cijelom njihovom visinom, ali i najintuitivnije upravljanje sustavima na brodu u klasi zahvaljujući sistemu Smart Boat System (SBS) putem fiksnog ekrana osjetljivog na dodir ili aplikacije na tabletu i pametnom telefonu.

Trup ove jahte razvijen je prema najnovijim projektima te je jedinstven u klasi. Oštar pramac funkcionira poput oštrice koja siječe valove što je preuzeto s oceanskih jahti, a to ujedno povećava faktor zabave, udobnosti i sigurnosti na moru. Zajedno s izraženim V-profilom podvodnog dijela trupa C430 je spreman za sva mora. Posebna je pažnja posvećena robusnosti konstrukcije pa je struktura palube i bočnih pregrada ulaminirana uz trup čime se postiže veća krutost i čvrstoća.

To ujedno omogućuje ugradnju najvećih prozora u klasi – na trupu, krovu te bočnim stranicama salona, čime novi Sealine ima ukupno čak 26 kvadrata staklenih površina pa zajedno s visokokvalitetnim materijalima nudi fantastičan doživljaj boravka na moru te se približava savršenoj jahti za krstarenja.

Za pogon su ugrađene dvije Volvo Penta IPS 400 jedinice koje omogućuju inteligentno korištenje snage te jednostavno upravljanje džojstikom pri manveriranju u marinama. Kao opcija nude se snažnije izvedbe IPS 500 i IPS 600 koje su u stanju ubrzati C430 do 33 čvora i pružiti još više zadovoljstva. Pirtom Humphrey Interceptor sustav flapsova omogućuje snižavanje pramca u svim situacijama, ali i brži prelazak u režim glisiranja.

U interijeru posada će uživati u otmjenoj završnoj obradi i najfinijim materijalima koji stvaraju vrlo luksuzno ozračje, a uređenje se velikim dijelom može prilagoditi potrebama vlasnika. Standardni raspored potpalublja uključuje veliku vlasničku kabinu smještenu središnje te pramčanu VIP kabinu, a u izvedbi s tri kabine VIP kabina postaje vlasnička dok se prema krmi smještaju dvije manje kabine. U obje varijante tu su i dvije prostrane kupaonice.

Salon je jedinstven sa staklenim stijenama od poda do stropa koji pružaju fantastičan pogled na more, a otvorivi stakleni hardtop pretvara ovaj Sealine u pravi kabriolet. Uz upravljačku poziciju opcijski se mogu naručiti klizna vrata za lakši dolazak na pramac i bolju preglednost kod manevara. Kuhinja je smještena uz krmenu pregradu između kokpita i salona, pa služi i kao vanjski šank, a na krmenom se zrcalu nalazi praktičan roštilj.

www.sealine.com