default

Naš najstariji nautički sajam oduvijek orjentiran ka manjim brodicama dostupnim domaćem svijetu zajedno s Lukom i Gradom kroči prema budućnosti. To ove godine dodatno potvrđuju brojne hrvatske premijere plovila, iskorak u luksuznom segmentu te izlagačima prepun Gat Karoline Riječke.

Podsjetimo, Rijeka Boat Show održat će se od 30. rujna do 2. listopada na Gatu Karoline Riječke. Održava se pod motom „Luka je grad, grad je luka“ a izlagači će posjetiteljima prezentirati atraktivne brendove iz svijeta nautike, plovila hrvatske male brodogradnje te mnoštvo raznolike prateće opreme. Sve informacije o sajmu mogu se sada pratiti putem nove web stranice na adresi www.rijekaboatshow.hr.

Osobito su zadovoljni što im je potvrđeno izlaganje najveće ikad serijski proizvedene motorne jahte u Republici Hrvatskoj –  plovila MONACHUS 70 FLY,  brodograditelja Vineta d.o.o. iz Splita. Ta jahta doživjela je svjetsku premijeru na nautičkom sajmu u Veneciji u svibnju ove godine, a Rijeka Boat Show će biti mjesto njegove hrvatske premijere.

Dovođenjem luksuznog segmenta plovila na ovogodišnji Rijeka Boat Show, organizatori su učinili dodatni iskorak. Uz već spomenuti MONACHUS 70 FLY, na sajmu će biti izloženo još mnogo plovila luksuznog segmenta duljina od 12 i više metara.

M70-Fly-main (002)