a0190903_hoch_atl

Od sada se po prvi puta na jednom mjestu u ponudi može pronaći cjelokupan MINI asortiman koji za obožavatelje ove britanske marke znači više od samog automobila.
Pomalo retro-nostalgičan, tehnološki savršeno dotjeran, dizajnerski moderniziran i oplemenjen mnogim dodatnim mogućnostima, novi MINI salon nudi sve modele, od klasičnog Minija do Countrymana, preko najnovijeg Clubmana i Mini Cabrija, pa do najsportskijeg modela Mini s oznakom John Cooper Works.
Sinonim za dobru zabavu, Mini je srca publike osvojio i svojim lifestyle programom. U novootvorenom salonu na adresi Folnegovićeva 12 u blizini najfrekventnije gradske avenije tako se mogu pronaći odjeća i modni dodaci prepoznatljivog dizajnerskog potpisa, kao i sportska oprema te oprema za putovanja.
Na jedno takvo putovanje sve poklonike ovog kultnog automobila poziva kampanja „MINI Driving Experience“. Svi zainteresirani i željni avanture, koju Mini bez sumnje garantira, imat će priliku uživati u svim MINI modelima tijekom testnih vožnji što će se održati tijekom vikenda 14. i 15. listopada 2016. u Zagrebu.