image001

Proljeće je vrijeme kad osim prirode ožive i radovi po dvorištima, ali i marinama i lučicama.
Mnogi vlasnici brodica svake godine jedva dočekaju malo duže proljetne dane kako bi mogli započeti sa svim potrebnim pripremama broda za sezonu. Neovisno o tome u kojoj je mjeri brod bio pripremljen za zimu, neki radovi svakako su neophodni.
No draž i zadovoljstvo oko pripreme broda za sezonu često kvari činjenica da čak i minimalni zahvati iziskuju pozamašan financijski trošak.
Kad se zbroje troškovi dizalice, čišćenja jakim mlazom, pregled i priprema za bojenje antifaulingom, svi potrebni proizvodi, rad i uloženo vrijeme, pa troškovi ponovnog spuštanja u vodu, iznos koji treba izdvojiti za pripremu broda za sezonu nije malen.
Stoga ne čudi da mnogi čak i preskaču kvalitetnu pripremu brodice – netko zbog nedostatka vremena, a netko zbog troškova koje ta priprema nosi.
Tvrtka Hempel, vodeća tvrtka na hrvatskom tržištu u proizvodnji i prodaji protuobraštajnih premaza odlučila je nagraditi sve vjerne kupce svojih proizvoda te ukazati na važnost pravilne pripreme broda za sezonu. Tako svi vlasnici brodica maksimalne veličine do 12 metara, koji od 21.03. do 21.05. 2016. kupe najmanje 2×750 ml bilo kojeg Hempel antifaulinga mogu sudjelovati u velikoj nagradnoj igri. A glavna nagrada je MAKEOVER BRODA koji pokriva sve troškove podvodnog uređenja broda antifaulingom, dakle troškove dizalice, pranja, rad i sve potrebne proizvode za sljedeću sezonu (2017). Ako ipak ne osvojite ovu atraktivnu nagradu, možete osvojiti jedan od čak 50 vrijednih HEMPEL paketa.
Sačuvajte račun prilikom kupnje Hempel antifoulinga ove godine i sudjelujte u nagradnoj igri najkasnije do 21.svibnja – možda ste baš Vi taj sretnik koji će pripremu broda za sezonu 2017. godine prepustiti stručnjacima iz tvrtke Hempel.

Više informacija o tome kako sudjelovati te pravila nagradne igre potražite na www.hempelyacht.hr