Greenline36hybrid_gleitfahrt

Projekt Greenlinea 36 Hybrid profitirao je od povratnih informacija stotina kupaca i korisnika starijih modela diljem svijeta. Unaprijeđen je svaki, najmanji detalj, od ukrcaja na plovilo, preko hidrodinamike, odlične pomorstvenosti uz nisku potrošnju, pa do veće brzine i stabilnosti.

Forma trupa temelji se na seriji testiranja u testnom bazenu kako bi se dobio što niži otpor, potreban za plovidbu uz električni pogon te za jamstvo efikasnosti kod potrošnje goriva i što veći doplov, ali i za zadržavanje visokog brzinskog potencijala plovila. 36-ica je peta generacija Greenline oblika trupa te cilja na brzine od preko 25 čvorova uz zadržavanje izvanredne efikasnosti i stabilnosti na pravcu koja je potrebna za plovidbu deplasmanskim brzinama. Slijedeći Greenline DNA i filozofiju, novo plovilo u velikoj mjeri poštuje okoliš, druge nautičare, ali i nas same, što se vraća nemjerljivim zadovoljstvom.

Sa svojim udobnim otvorenim prostorima te uz lak pristup moru Greenline 36 Hybrid jednako je pogodan za zabavu i razonodu na dnevnim izletima kao i za dulje krstarenje. Stoga će biti izbor mnogih, bilo dva para koji plove sezonski, nautičara koji dolaze iz motonautike pa čak i iz svijeta jedrilica te koji traže udobnost i lakoću upotrebe, ili pak obitelji s malom djecom koji cijene stabilnost, sigurnost i brodske prostore pogodne za djecu.

Projektirao ga je poznati studio J&J Design pa 36-ica donosi nedostižnu udobnost i iskoristivost u klasi omogućavajući uživanje u svakom trenutku i aspektu boravka na brodu.