Delphia3

To je ujedno prvi model kod kojeg su jasno izdvojeni prostori za dnevni i noćni boravak posade. Zahvaljujući salonu i kuhinji podignutima iz potpalublja na razinu glavne palube, prostor namijenjen opuštanju i zabavi jasno je odvojen od kabina za spavanje. Zbog toga se posada osjeća udobnije, a život na brodu odvija se bliže moru odnosno prirodnom okolišu.

Delphia Escape 1150 Voyage osim toga ujedinjuje prednosti plovećih domova (kuća na splavu) s performansama snažnijih motornih plovila. Naime, brodica je okretna i lako pokretna, nudi izvrsnu vidljivost u svim smjerovima te prilično mali gaz, manji od metra. Dimenzijama solidan otvoreni kokpit, salon s ugodnim sofama te praktične krmene platforme čine prostor za dnevni boravak i druženje.

Kuhinja i salon smješteni su odmah do upravljačke pozicije odnosno skiperske fotelje, pa je na taj način omogućeno druženje cijele posade tijekom plovidbe, bez obzira želi li se tko sunčati, pripremati obrok ili samo opušteno sjediti i uživati u plovidbi. Na ovoj brodici ujedno se može naći izuzetno mnogo mjesta za sunčanje jer se meki, za to namijenjeni jastuci osim na pramcu nalaze i u kokpitu, na krmenoj klupi koja se preklapanjem naslona učas pretvara u dvostruki ležaj. Kod inačice Sunfly na krovu se također nalazi veliki ležaj s jastucima za opuštanje tijekom dana.

www.delphiayachts.eu