contest_84cs_001.jpg

Contest 84CS ujedinjuje stručnost za dizajn jedrilica visokih performansi projektnog studija judel/vrolijk & co. te provjerene vještine i inovativnost treće generacije obitelji vlasnika škvera koji posluju već preko 50 godina. Nova jedrilica značajno proširuje potencijal tvrtke u sektoru velikih jahti koji konstantno raste, te nudi sposobnost za sigurno i brzo krstarenje svim oceanima.

Osim takvih krstarenja ovaj će Contest ujedno omogućiti sudjelovanje na regatama, ali i ugodno i zabavno jedrenje većeg društva, do čak deset osoba. Oni će se moći smjestiti u potpalublje potpuno prilagodljivo svakom pojedinom vlasniku koje će imati do pet kabina s vlastitim kupaonicama. Podršku će činiti posada do četiri osobe s izdvojenim smještajem u dvije kabine. Ovaj korak u smjeru 80+ stopa omogućio je prednost visoke privatnosti za goste zbog mogućnosti potpunog odvajanja kuhinje i prostora za posadu.

Neobično za svoju veličinu, a odražavajući opsežnu individualnu mogućnost personalizacije po principu “semi-custom”, budući vlasnici moći će odabrati žele li svoju kabinu smjestiti u pramac ili krmu. Dizajn interijera je interpretacija modernog i klasičnog s potpisom amsterdamske tvrtke Wetzel Brown Partners, a s kojom suradnja na dizajniranju traje od predstavljanja modela 72CS godine 2012.