zyzdebioqatzomljnvpf

Britanska tvrtka Digital Yacht već je dobro poznata u nautičkim krugovima po svojim naprednim idejama i uređajima kojima u nautiku želi uvesti novu, buduću generaciju navigacije, komunikacije i zabave na plovilima za razonodu. Za njihove inženjere plovidba bi trebala uvijek biti zabavna, sigurna i jednostavna pa svoje proizvode uvijek pokušavaju integrirati s postojećim sustavima i mrežama na plovilima kako bi dodali jednu novu dimenziju brodskoj elektronici.

Ujedno, čvrsto su uvjereni da relativno povoljna potrošačka elektronika kao što su pametni mobiteli, tableti te osobna računala itekako imaju svoje mjesto na brodu te da nedvojbeno mogu pomoći da tradicionalni sustavi dobiju jaku konkurenciju u sektoru posebnih proizvoda nautičke elektronike za samo mali djelić dosadašnjeg troška. Jedna od glavnih zadaća tvrtke Digital Yacht jest također jednostavno i povoljno omogućavanje interneta na plovila kao i prijenos navigacijskih podataka na omiljenu potrošačku elektroniku, ne samo za posadu već i za goste na plovilu.

Njihovi navigacijski sustavi pokrivaju naprednu GPS i kompasnu tehnologiju kao i najširi spektar AIS proizvoda na tržištu, dok jednostavna, ali moćna računalna softverska rješenja zadovoljavaju niz različitih zahtjeva koji se mogu javiti na brodu, od komunikacije, preko navigacije i zabave, do cjelokupnog nadzora. Hvale se da njihov razvojni tim zajedno ima više od 100 godina iskustva u području nautičke elektronike, zatim uredima u SAD-u i Kini, djelomičnoj proizvodnji u Ujedinjenom Kraljevstvu koje ima dugu pomorsku tradiciju te je poznato po kvaliteti, ali i prodajom svojih uređaja u više od 100 zemalja svijeta.