Oceanis62_1

Taj novi Beneteauov svijet proizlazi iz suradnje s renomiranim studiom Berret Racoupeau Yacht Design i talijanskim dizajnerom Pierangelom Andreanijem, a oslanja se na bogato umijeće i 130-godišnju tradiciju škvera koji oduvijek stremi nedostupno učiniti dostupnim. Njihov posljednji, itekako ekskluzivan projekt Oceanis Yacht 62 omogućit će potpuno novi doživljaj boravka na moru samo za odabrane posade uz mnogo magičnih zajedničkih trenutaka.

Započnimo s privlačnim, jedinstvenim dizajnom koji karakteriziraju energične, sportske linije što ovu prepoznatljivu jedrilicu jasno izdvajaju od konkurencije. Takav samouvjeren stav, obogaćen velikim panoramskim prozorima, razmeće se izrazito elegantnim profilom kakvog takav izuzetan brod i zaslužuje. Ujedno, odlično je izbalansiran i jednostavan za upravljanje te poslušan pri manevriranju.

U plovidbi do punog izražaja dolazi trup s izraženim uzvojima, dvostrukim listovima kormila i izvrsno uravnoteženom površinom jedrilja od čak 182 m2 u vjetar kod osnovne izvedbe, dok performance inačica nudi dodatnih 16 kvadrata. Paluba je pritom pažljivo organizirana i ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost i uživanje na moru, uz velikodušnu krmenu platformu dizajniranu poput terase.

www.beneteau-croatia.hr