Bali-4.1-bok

Tvrtka Bali Catamarans, dio renomirane Catana grupe, nedavno je predstavila novitet za 2018. godinu, Bali 4.1, koji nastavlja s uspješnim inovacijama što su predstavljene s modelom Bali 4.0. To se prije svega odnosi na veliki zajednički prostor kokpita i salona koji se u potpunosti otvara podizanjem cijele stražnje staklene stjenke. Kao i kod svih ostalih Bali katamarana, tu je i integrirana pramčana paluba koja pruža dodatnu čvrstoću konstrukciji plovila i zaštitu od prskanja valova, a uz to donosi i velikodušno sunčalište nadomak pramčanog kokpita u kojem se može udobno smjestiti cijela posada.

Ne treba zaboraviti niti povišeno kormilarsko mjesto i prostrani flybridge uz koji se nalazi dodatni prostor za uživanje na otvorenom sa sunčalištem. Panoramski prozori koji se u potpunosti otvaraju, pružaju optimalno prozračivanje u plovidbi i na sidrištu. Tu su i iznadprosječni spremnici goriva i vode te najveći hlad­njak u klasi. Bali 4.1 uz to pruža i potpuno novoprojektiranu integriranu krmenu platformu koja spaja oba trupa, dugačku klupu u kokpitu na unutrašnjoj strani krmenog zrcala te vrlo velika bočna spremišta u koja se mogu smjestiti recimo roštilj, ronilačka ili ostala oprema.

Središnji dio katamarana potpuno je oslobođen pregrada pa sadrži udobnu klupu u obliku slova L nasuprot koje se nalazi sofa što se dodatno može razvući. Brodska kuhinja pruža dosad neviđenu količinu prostora za pohranu različitih stvari i izuzetno dugačku radnu površinu. Unutarnji dizajn potpisuje Lasta Design Studio te stavlja naglasak na veliku količinu svjetla, dobru ergonomiju, čiste linije i vrhunske materijale.

Svojom prostranošću i udobnošću, a posebice atraktivnim dizajnom i inovativnim rješenjima Bali katamarani idealni su i za čarter pa domaći zastupnik, splitska tvrtka Croatia Yachting koja zastupa i popularna plovila Hanse Grupe, omogućuje najlakši i najkraći put do vlastitog katamarana, uz njihov Bali Yachting World Charter Management program.

www.bali-catamarans.hr