AdriaWinch4

Splitska tvrtka Adria Winch renomirani je i vrlo uspješni proizvođač palubne opreme i uređaja za sve vrste plovila, od velikih trgovačkih i radnih brodova, remorkera i specijaliziranih offshore plovila, pa do rekreativnih plovila i jahti. Izvrsna reputacija nije došla preko noći već napornim radom u mnogo malih koraka te konstantnim tehničkim napretkom i orijentacijom na budućnost.
Na ovim temeljima kroz 25 godina poslovanja Adria Winch je razvio širok spektar proizvoda, a njihove brze reakcije i fleksibilnost u tehničkom i komercijalnom smislu omogućile su da njihova oprema postane prvi izbor za brodogradilišta i brodovlasnike kod brojnih projekata. Njihovi vinčevi izrađuju se po narudžbi i to kako bi zadovoljili vrlo zahtjevne tehničke standarde te za ekstremne vremenske uvjete u surovoj okolini. Poznati su i po kompaktnom te optimiziranom dizajnu koji osigurava visoku pouzdanost tijekom rada, niskim troškovima održavanja te dugotrajnosti. Korišteni materijali i projektna rješenja su ekološki prihvatljivi te smanjuju potrošnju energije.
Adria Winch ima potpuno opremljene proizvodne pogone s brojnim konvencionalnim te numerički kontroliranim specijaliziranim strojevima i alatima, toplinski izolirane s postrojenjem za zavarivanje, lakirnicom i odjelom za montažu, sposobne za najzahtjevnije zadatke pri proizvodnji mehaničke, hidrauličke, elektro-energetske i elektroničke opreme. Moderni CNC strojevi, uređaji za zavarivanje, pjeskarenje i termalnu metalizaciju, komore za bojanje, plazma-rezači, dizalice i kranovi instalirani su kako bi zadovoljili najviše standarde u proizvodnji različitih vrsta i tipova komponenata za pomorsku i nautičku opremu.
Njihov proizvodni program sadrži sidrene i ostale vinčeve i motovila s upravljačkim uređajem, uređaje za automatsku kontrolu vinčeva za vezivanje, vinčeve za tegljenje, uređaje za stalnu kontrolu napetosti, oceanografske vinčeve, uređaje za aktivnu kompenzaciju kod podizanja, sinkronizaciju za višestruke vinčeve, i još mnogo toga. Uređaji i oprema Adria Wincha imaju brojna jedinstvena rješenja koja im daju konkurentsku prednost, a što ih čini prepoznatljivima i uspješnima na svjetskom tržištu. www.adriawinch.com