Unknown

Yanmar u 2019 godinu ulazi ulažući u nova partnerstva i inicijative poticanja rasta, održivosti i svijesti o važnosti rekreativne plovidbe i sporta na moru. Partneri su mu organizatori najpoznatijih međunarodnih natjecanja s kojima dijeli svoju stručnost i industrijske potencijale kako bi zajednički poticali interesa za plovidbu i vlasništvo brodova.

Već je potvrđeno partnerstvo s 36. America’s Cupom. Kao službeni pomorski dobavljač, Yanmar će biti na regatnom polju i okolnom moru tijekom svih događanja od početka ciklusa America’s Cup regata u jesen 2019. u Mediteranu do samog America’s Cupu u Aucklandu u ožujku 2021. Yanmarovi brodski dizelski motori bit će korišteni na svim službenim pratećim motornim brodovima.

Ove godine Yanmar je također najavio novu potporu Red Bull Foiling Generation World Finalu, te oživio Dragon Class Yanmar Racing Team koji predvodi jedan od povijesno najpoznatijih match race jedriličara Peter Gilmour.

Inicijative uključuju i partnerstvo s GetMyBoat-om, platformom za online iznajmljivanje brodova koja pruža jednostavnu platformu za ljude koji nemaju u vlasništvu brod a žele ploviti.

U Yanmaru su uvjereni da će novim partnerstvima, sponzorstvima i inicijativama pomoći da se potakne plovidba i poveća želja za vlasništvom broda, uz istodobno poticanje bliskog odnosa Yanmara s vlastitim klijentima kroz međusobno korisne asocijacije s novim događajima i tvrtkama.

 

rugyhje9oxr8vhg8r2wh Large_3N9W03571