Magellano 25 metri

Privatni obilazak Azimut Yachts

Azimut Yachts također otvara vrata svoje marine za predstavljanje novosti u okviru privatnog nautičkog događaja

Kako je zbog epidemiološke situacije većina nautičkih sajmova otkazano, mnoga brodogradilišta se okreću alternativnim kanalima predstavljanja noviteta. Po uzoru na skandinavska mala brodogradilišta koja organiziraju ekskluzivne obilaske kroz proizvodnju, ove godine se taj trend proširio i na mediteranske zemlje. Sve je više brodogradilišta najavilo neku vrstu privatnog obilaska proizvodnje i vlastite marine, među kojima je posljednje najavilo i Azimut Yachts koji organizira dane otvorenih vrata u Viareggio marini od 8. do 13. rujna.

Posjetitelji će uz prethodnu najavu moći prisustvovati premijernom obilasku najnovijeg modela Magellano 25 Metri. Unutrašnjost novog modela dizajnirao je svjetski poznati arhitekt i dizajner Vincenzo De Cotiis, kojemu je ovo prvi projekt na brodskom interijeru. Arhitekt i dizajner zadužen za vanjski izgled Magellano 25 Metri je Ken Freivokh, a brodogradilište je o novoj jahti snimilo kratki film u režiji Gabrielea Muccinoa, koji će se prikazivati na otvorenju šestodnevnog događaja.
Uz novi model, posjetitelji će imati priliku razgledati modele S7, Grande 35 Metri, Grande 32 i Grande 25 Metri, zatim Atlantis 45 i 51, te Flybridge modele 50, 55, 60, 66 i 78.

Foto: Azimut Yachts / Screenshot Magellano 25 Metri Video