Pirelli-J33-Azimut-Special-Edition-(2)

Prvi rezultat jest elegantni novi model, Pirelli J33 – Azimut Special Edition, koji je ujedno prvi član nove serije što ima vodeno-mlazni pogon (jet-pogon). Ovaj model je njegova posebna inačica namijenjena za Azimut Yachts, vodećeg svjetskog graditelja jahti.

Pirelli J33 – Azimut Special Edition je također prvi u seriji Pirelli gumenjaka koje će Tecnorib graditi za Azimut kao pomoćne brodice što će služiti sretnim vlasnicima mnogih njihovih velikih jahti. Ovaj dogovor s velikom Azimut-Benetti grupom definitivno je potvrda kvalitete Tecnoribovih gumenjaka i ponos menadžmenta tvrtke koji je posljednjih godina naporno radio kako bi postigao takav rezultat, ali i učinio svoja plovila prepoznatljivima te vrhunskim primjercima luksuznih gumenjaka. Taj je model u neku ruku i simbol talijanske izvrsnosti u svijetu motornih jahti i rekreativnih plovila.

Iz Azimuta su pritom osigurali jasne upute kako bi želje i potrebe njihovih brodovlasnika bile ispunjene, što je olakšalo razvoj i konstrukciju Tecnoribovim inženjerima pri stvaranju modela J33, koji je već u svojoj osnovnoj verziji vrlo blizu zadovoljavanja ovog izazovnog tržišnog segmenta. Osim što označava službeni ulazak Tecnoriba na tržište gumenjaka s vodeno-mlaznim pogonom, Pirelli J33 – Azimut Special Edition preuzima jedinstvene i prepoznatljive detalje Azimutovog stila i ujedinjuje ih s karakteristikama koje su uvijek odvajale Pirellijeve RIB-ove od konkurencije, uključujući gelcoat, materijale tubusa i kombinacije boja koji skladno prate Azimutove jahte.