Aventur-MV25GT

l Tvrtka Aventur iz Trogira već 15 godina uspješno zastupa i prodaje vrhunske talijanske gumenjake Joker Boat u Hrvatskoj, ali i u Austriji. Stoga će modeli Joker Boat Clubman 26 Special i Wide 520 osim na Zagrebačkom sajmu nautike krajem veljače biti izloženi na sajmu Boot Tulln početkom ožujka.

Aventur osim toga posjeduje vlastitu čarter-flotu s dvadesetak vezova u samom središtu Trogira za vlastita, ali i za plovila njihovih klijenata. Osim za Joker Boat gumenjake, tvrtka se specijalizirala i za pomoćne brodice (tendere) pa zastupaju dva talijanska brodogradilišta: Surmarine Luxury Tenders i njihove luksuzne brodice te inovativne gumenjake Geniuss. U Zagrebu i Tullnu izložit će dva ili tri modela u dužinama od 2,8 do 3,1 metar.

Novost u poslovanju Aventura novi je i sve popularniji trend u obliku luksuznih vodenih igračaka, pa u ponudi imaju popularne Seabob pod­vodne električne skutere te inovativne Lampuga električ­ne daske za surfanje s jet pogonom, tzv. jet-boards. I njih će predstaviti u Zagrebu i Tullnu, a Seabob će biti izložen u najnovijim dostupnim bojama kao i novi modeli Lampuga dasaka za zabavu. Ove luksuzne vodene igračke također se mogu unajmiti u Aventurovoj trogirskoj poslovnici.

Međutim, novostima ovdje nije kraj jer je Aventur nedavno postao zastupnik za povijesno talijansko brodogradilište MV Marine, što je skraćenica od Motonautica Vesuviana, koje u ponudi ima dvanaest modela vrhunskih gumenjaka od 5 do 14 metara dužine. Premijeru u Zagrebu imat će najnoviji model GT 25, otkriven samo dva mjeseca ranije na sajmu u Parizu.

www.aventur-charter.com