London_London-Boat-Show_Credit-London-Boat-Show-landscape-1600x900

Organizatori London Yacht Showa 2019., koji se trebao održati od 8. do 12. svibnja na gatovima St. Katharine u srcu Londona, odgodili su ga do 2020. godine. Izjavili su da će taj potez “osigurati visokokvalitetni nautički sajam s punim sudjelovanjem nautičke industrije. ”

London Yacht Show trebao je zamijeniti London On Water Boat Show. Organizira ga Informa Markets s partnerima British Marine i dokovima St. Katharine, te je rebrendiran s naglaskom na najpoznatije graditelje jahti i tržište luksuzne robe.

“Od početne eksplozije interesa za izlaganje na London Yacht Showu, odnoso prijavljivanje iz nekih segmenata industrije i luksuznih marki se usporilo”, kazao je Andrew Williams, predsjednik nautičkog odjela Informa Global Exhibitions. Kako, nešto više od mjesec dana do planiranog otvaranja, ukupna priprema događaja nije bila na razini koju je nautička industrija tražila i zaslužuje, u Londonu nije preostalo drugo nego “nakon opsežnih konzultacija s ključnim dionicima, zaključiti da je u interesu svih da se predstava odgodi do sljedeće godine”.