jk delfin pula

Jedriličarska noć u Puli

JK Delfin ovog vikenda organizira Jedriličarsku noć – druženje jedriličara i podržavatelja kluba u restoranu ACI Pula

Jedriličarski klub Delfin ove subote okuplja jedriličare, prijatelje kluba, sponzore i sudionike njihovih regata kako bi nazdravili za uspješnu proteklu godinu, te da si požele sreću u novoj. Večera se organizira u ACI Pula, a broj ljudi je ograničen. Za dolazak je potrebno registrirati se putem online obrasca i uplatiti kotizaciju u iznosu od 100 kn.

JK Delfin je osnivač, pokretač istarskog kupa krstaša – Argonaut kup (AK) koji šest godina održava na nivou Istre. Ove godine Argonaut Kup je činilo 8 regata, a iduće godine planiraju održavanje 12 regata. “Argonaut kup smo na neki način udružili s Kupom Hrvatskog Primorja i u sljedećoj godini regate AK bodovat će se i u KHP,” kazala nam je predsjednica kluba, Sanja Vale Čupić.

Nastavlja da su pred klubom iduće godine brojni planovi, i da uspostavljaju suradnju sa Slovencima… 30. travnja u planu je otvaranje Argonaut Kup-a regatom Brioni, 18. ožujka organiziraju regatu iz Pule prema Cresu. Već 17 godina održavaju regatu Brionu, memorijalnu regatu Marinović i Arena Kupa, a u sljedećoj godini u sklopu programa Ćakule pod jedrima otvaraju s gostovanjem Ivice Kostelića koji se nedavno vratio s Transat Jacques Vabre regate preko atlantika.

Jedriličarski klub Delfin okuplja jedriličare i ljubitelje jedrenja svih dobi, od 6 do 70 godina, a u klubu trenutno imaju i tim koji se priprema za Rolex Middle Sea Race 2022. Godine. Sve aktivnosti kluba pokrivaju sponzorstvima i donacijama.

jedrilicarska noc

Foto: JK Delfin