jaguar4-copy

Jaguar je najbrže rastući automobilski brend od siječnja do kolovoza ove godine s porastom od čak 82% u odnosu na prošlu godinu, zahvaljujući prije svega modelu F-Pace. Ovaj je atraktivan automobil zabilježio rekordne prodajne rezultate za plemenitu britansku marku te je privukao potpuno novu klijentelu, onu koja je orijentirana na velike, sportske i luksuzne SUV modele.

F-Pace je dakle prilično veliki SUV automobil koji kombinira maksimalno uzbudljiv način vožnje s neobično visokom efikasnošću za tu vrstu vozila. Tehnološki je izuzetno napredan do najsitnijeg detalja, pa F-Pace čuva, povezuje i zabavlja vozača i ostale putnike. Sposoban je za svaku vrstu ceste, a uz to ima kapacitet za svakodnevno korištenje. F-Pace je Jaguar koji će razveseliti svakog zahtjevnog vozača te će istovremeno zadovoljiti i njegovu obitelj.

Osim toga, F-Pace je SUV visokih performansi koji ima DNK istinskog sportskog automobila. Od izbočenja na dugačkom poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled daje mu itekako prepoznatljiv karakter te se za njim često okreću brojne glave na ulici. Ovaj Jaguar na ponešto drugačiji, SUV-način izumljuje energiju, snagu i čistoću oblika ultimativnog sportskog automobila kao što je F-Type.

F-Pace također opisuje vrhunska tehnologija, kao što su zaslon na vjetrobranskom staklu (Head-up Display) te ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredni sustavi za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo što lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sustav, koji zabavlja vozača i putnike te koji omogućuje stalnu vezu s vanjskim svijetom. F-Pace je među vodećim vozilima u SUV klasi sa zapreminom prtljažnika od 650 litara te prilagodljivim i preklopnim zadnjim sjedalima u omjeru 40:20:40, što mu daje i neobično veliku praktičnost.