GrandSoleil58_2

Sada je već svima jasno da će to biti prelijepa jedrilica, a ta tvrdnja ne temelji se na klijentima koji su posjetili brodogradilište kako bi uživo prisustvovali izgradnji Mock-up modela u mjerilu 1:1.
Takav pristup renomirani talijanski škver Cantiere del Pardo započeo je prije mnogo godina te sada ponovo potvrđuje da je kod pretvaranja ideja u stvarnost to najsigurniji postupak ako se želi postići izvrsnost i velika posvećenost detaljima.
Ono što zaista čini razliku jest mogućnost provjere na licu mjesta svih mjera, ergonomije, unutarnjeg prostora i funkcio­nal­nosti, a što čine istinski, iskusni i strastveni jedriličari i dizajneri. Međutim, nije sve uvijek u funkcionalnosti. Cilj je Cantiere del Pardo da se na prvi pogled zaljubite u njezin emotivan talijanski duh. U trenutku kada ulazi u Mock-up model, klijenta će preplaviti brojni ugodni osjećaji. Takav je emocionalni utjecaj ključan u potpunom razumijevanju i određivanju je li GS50 pravi brod za klijenta.
Nešto ranije ove godine škver je lansirao uspješan novi projekt, GS 46 LC, dizajniran u suradnji s poznatim Nauta Design studijem te cijenjenim dizajnerom Marcom Lostuzzijem. Uporišne točke bile su temeljene na istinskom talijanskom dizajnu, izvrsnosti, međunarodnom renomeu marke te tradiciji dugoj 41 godinu. Takav novi razvojni pravac nastavlja se prirodnim putem i sa GS 58 Performance, zadržavajući jednaku kvalitetu “sastojaka”.
Jedrilica tako pod krovom Cantere del Pardo ponovo ujedinjuje vodeće dizajnere iz studija Nauta Design te ovoga puta još jednog slavnog projektanta, Umberta Felcija, kako bi stvorili bez sumnje još jedno talijansko majstorsko djelo u kojem se susreću ljepota i vrhunske performanse. Najveća je prednost GS 58 na tržištu opcijski raspored potpalublja koji omogućuje dvije izvedbe vlasničke kabine, dvije izvedbe salona s dinetom, četvrtu kabinu i još mnogo više.