sibenik2

D-Marin preuzeo marinu Tribunj

Novi vlasnici mediteranskog lanca marina, preuzeli još jednu marinu u Hrvatskoj. Marina Tribunj sada pripada grupi marina u vlasništvu CVC Capital-a.

Podsjećamo, fond CVC Capital sa sjedištem u Luksemburgu je prije nešto manje od godine dana preuzeo i posljednje tri marine turskog konglomerata Döğuş Group, te sada posjeduje ove četiri u Hrvatskoj, tri u Grčkoj, tri u Turskoj i četiri u Dubaiju, te upravljaju marinom Portonovi u Crnoj Gori.

Marina Tribunj smještena je između dvije D-Marin marine Mandalina i Dalmacija, pa su ovom akvizicijom zaokružili ponudu na tom području. S dodatnih 220 vezova u moru i 50 na suhom, koliko ih je u Tribunju, D-Marin sada u Hrvatskoj broji ukupno gotovo 2000 vezova, odnosno 7150 ukupno u svijetu.

Direktor D-Marin Oliver Dörschuck kazao je prilikom preuzimanja da su zadovoljni preuzimanjem marine koja nudi izvrsnu uslugu i sadržaj na odličnoj lokaciji. Direktor marine Tribunj Tomislav Paškvalin komentirao je da su oduševljeni ulaskom u grupaciju, te da je to izvrsna razvojna prilika za Marinu Tribunj.

Foto: Arhiva More